Bestel hier een uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel
Gegevens t.b.v. uw factuur

Wanneer heeft u een KvK uittreksel nodig ?
Een bedrijf, stichting of een vereniging staat ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel. De KvK registreert verschillende gegevens en houdt deze bij in het handelsregister. Een aantal van deze gegevens kunt u terugvinden in het uittreksel. Met een uittreksel kunt u dus aantonen dat u een officieel bedrijf heeft en deze ingeschreven is in het handelsregister van de KvK. Er wordt vaak om een KvK uittreksel gevraagd voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als u een zakelijk contract afsluit, een zakelijk bankrekening wilt openen, een lening of hypotheek wilt afsluiten of voor een leaseauto..

Wanneer ontvang u van ons het uittreksel ?
Zodra u het het aanvraagformulier hierboven heeft ingevuld ontvangt u van ons een factuur, deze kunt u via Ideal betalen en zodra wij de betaling hebben ontvangen versturen wij het uittreksel naar uw emailadres.  
Welke gegevens staan op het uittreksel ?
Een overzicht van de geregistreerde gegevens van een bedrijf bij de Kamer van Koophandel.
Zie het voorbeeld hieronder van een standaard uittreksel uit de kamer van koophandel voor een Besloten vennootschap..
Wanneer u kiest voor een gewaarmerkt uittreksel zit er een digitale ondertekening op en is het juridisch geldig en gelijk aan een papier gewaarmerkt uittreksel, wel is het belangrijk om na te vragen of het digitaal wordt geaccepteerd.  
Het digitaal gewaarmerkte uittreksel verliest zijn waarde wanneer u deze uitprint.